Westplan - Westplan

Westplan

 

Met  een stabiel kernteam  in Atlanta en Valkenburg dat trouw is aan de kernwaarden hebben wij veel expertise in huis over investeren in Amerikaans vastgoed.

Westplan beheert fondsen voor particuliere investeerders, family offices en (inter)nationale institutionele investeerders.

In totaal bezit Westplan zo'n 5.088 huurwoningen, waarvan 437 woningen in aanbouw, en circa 50.000m2 commercieel vastgoed in de VS met een waarde van circa 1 miljard dollar. Hiermee is Westplan een van de grootste niet-beursgenoteerde vastgoedinvesteerders van Nederland. In de afgelopen jaren hebben wij vele vastgoedprojecten in de VS succesvol afgerond.

Om een indruk te krijgen van onze manier van rapporteren kunt u hier een voorbeeldrapportage bekijken van het Aspire North Druid Hills (Atlanta, Georgia).

Werkwijze Westplan

Westplan hanteert bij de selectie van vastgoedprojecten een eigen investeringsfilosofie die gedurende onze jarenlange ervaring tot stand is gekomen. Een werkwijze die niet garandeert dat het verwachte resultaat ook daadwerkelijk gehaald wordt, maar die u wel het vertrouwen geeft dat een investering met Westplan een weloverwogen, transparante keuze is. De directie van Westplan investeert bij ieder project ook altijd privé mee.

Westplan Investors Participaties B.V. is geregistreerd bij de AFM en heeft een doorlopende vergunning op basis van artikel 2:96 van de Wet Financieel Toezicht.

Om een impressie te krijgen van onze activiteiten kunt u zich hieronder aanmelden voor onze maandelijkse nieuwsbrief met het laatste Amerikaanse vastgoed nieuws.

Westplan, expert op de Amerikaanse huurwoningmarkt.

Nieuwsbrief

Met een team in Atlanta (USA) dat ons vastgoed ter plaatse beheert, hebben wij altijd actueel nieuws. Meld u aan voor de nieuwsbrief.

 
  Frequentie: maandelijks

Een impressie van ons nieuwe appartementencomplex 
Accent North Druid Hills.