AFM

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt toezicht op de financiële markten. AFM vindt het belangrijk dat consumenten, het bedrijfsleven en de overheid vertrouwen hebben in de financiële markten.

Op 23 december 2005 heeft AFM Westplan Investors Participaties B.V. een vergunning verleend voor het in Nederland aanbieden en/of verrichten van effectendiensten.

Daarnaast heeft AFM in het kader van de Wet op het financieel toezicht (Wft) op 4 mei 2012 aan Westplan Beheerder N.V.  een vergunning verleend op grond van artikel 2:65, eerste lid Wft. Beheerder was geregistreerd bij de AFM en stond Beheerder onder toezicht van de AFM.

Aangezien de fondsen die Westplan momenteel in de markt zet, niet kwalificeren als Beleggingsinstelling, maar als ondernemen (door het build-fill-sell principe) heeft Westplan besloten de artikel 2:65 beheerdervergunning in te leveren. Dit is door de AFM geaccepteerd en per 15 mei 2014 geëffectueerd.

Om de naleving van wet-en regelgeving binnen Westplan te waarborgen, hebben we een externe Compliance Officer van Charco & Dique

Permanente documenten Beheerder

Uittreksel Kamer van Koophandel

Indien u van een van de bovenstaande documenten een hard copy versie wilt ontvangen, kunt u dit laten weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.