Nieuws

website

Het laatste Amerikaanse vastgoed nieuws en onze mening over investeren in de VS.

 

293 nieuwe huurwoningen in Charlotte

Op 16 augustus jl. heeft Westplan ca. 8 hectare grond afgenomen voor Accent Woodlawn Park. Het voormalige kantorencomplex zal worden gesloopt en de grond wordt gebruikt voor de bouw van 293 huurappartementen en 192 koopwoningen. Het stuk grond voor de koopwoningen is door de nationale bouwer Ryan Homes aangekocht.

Lees meer: 293 nieuwe huurwoningen in Charlotte

Dorian

Het bevreemdt sommige Nederlanders dat veel Amerikanen in gebieden wonen waar ook orkanen kunnen voorkomen. Waarom zou je juist in een gebied waar dit alles verwoestende natuurfenomeen kan voorkomen een huis of bedrijf bouwen?  Het is een kwestie van risicoperceptie.

Lees meer: Dorian

Nieuw voetbalstadion

Na Accent Bellevue en Accent Metrocenter zal Westplan voor de derde keer een huurwoningcomplex gaan bouwen in de stad Nashville (TN). Een stad die we meer dan goed kennen. Het leefklimaat (muziek) en de economische ontwikkelingen spreekt veel jonge mensen aan.

Lees meer: Nieuw voetbalstadion

Bouw Accent Metrocenter in volle gang

De bouw van Accent Metrocenter verloopt volgens planning en we verwachten vooralsnog geen vertragingen. De meeste funderingen zijn inmiddels gestort en de houtskelet is begin juli gestart, zoals u hieronder op de foto kunt zien. De materialen zijn op de bouwplaats geleverd en de plattegronden van het clubhuis en de woningen zijn uitgelegd voor het framing team. 

Lees meer: Bouw Accent Metrocenter in volle gang

Westplan verwelkomt eerste huurders Accent Athens

Medio juli heeft Westplan de eerste huurders mogen verwelkomen in het nieuwe huurwoningencomplex Accent Athens (Lakewood) in de staat Georgia.

Lees meer: Westplan verwelkomt eerste huurders Accent Athens

De blauwe lynx

Om de juiste locatie te vinden voor een nieuwe ontwikkeling is het allereerst belangrijk om te weten waar te zoeken. Vandaar dat wij kijken hoe een stad zich ontwikkelt. “Waar willen mensen wonen?” en “Waarom willen mensen daar wonen?” Belangrijke vragen als je dagelijks bezig bent met het bouwen van huurwoningen. 

Lees meer: De blauwe lynx

Nieuwe huurwoningen in havenstad   

VALKENBURG ZH – Westplan Investors is gestart met de bouw van 287 huurwoningen in de havenstad Charleston in South Carolina. Voor Accent Daniel Island, zoals de naam luidt van het 60e huurwoningproject van Westplan, is $19M aan eigen vermogen opgehaald bij voornamelijk Nederlandse investeerders. 

Lees meer: Nieuwe huurwoningen in havenstad   

Bouw in Nashville

Nu de grondwerkzaamheden zijn afgerond is de aannemer gestart met "framen", oftewel het houtenskelet van de gebouwen op te bouwen. De komende 3 maanden ziet u uit het niets de contouren van Metrocenter ontstaan. Dit is altijd een fascinerend proces. Als er een moment is om uw investering te volgen via de bouwcamera dan is het nu. 

Lees meer: Bouw in Nashville

$19 miljoen voor bouw en ontwikkeling huurwoningen in Charleston

VALKENBURG ZH – In juni zal Westplan starten met de bouw van 287 huurwoningen in de havenstad Charleston in South Carolina. Het benodigde eigen vermogen van $19 miljoen dollar is geplaatst bij Nederlandse en enkele buitenlandse investeerders.

Lees meer: $19 miljoen voor bouw en ontwikkeling huurwoningen in Charleston

Verbeterde structuur Westplan fondsen

Door: Ewoud Swaak, Oprichter en Algemeen directeur 

Al meer dan 20 jaar hebben we de gewoonte om ons met het Management Team een paar dagen ‘op de hei’ terug te trekken. Om de strategie van de komende jaren te bespreken en vast te stellen, maar ook om een paar bijzondere onderwerpen in detail te bespreken en ter discussie te stellen. Soms is het gewoon goed om iets wat je al jaren doet nog eens goed onder de loep te nemen. De wereld verandert immers voortdurend en zaken kunnen altijd beter.

Lees meer: Verbeterde structuur Westplan fondsen

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.