Een mooie zomer

In het derde kwartaal zullen we een drietal huurwoningcomplexen in Mesa, Dallas en Atlanta succesvol verkopen én een nieuwe huurwoninginvestering in Nashville introduceren. Kortom het wordt een mooie zomer!

De drie complexen “Eagle’s Brooke”, “Mountain Vista” en “The District at Greenville” bevinden zich in eenzelfde fase in het verkoopproces. De biedingen zijn binnen en na de gesprekken met de top 3 bieders is er een keuze gemaakt met wie we zaken willen doen. Nadat de due dilligence periode van 30 dagen verlopen is en er geen issues zijn, moet de koper vervolgens binnen 30 dagen afnemen. Dit kan nog worden verlengd als de koper nog wat meer tijd nodig heeft. In dat geval moet er wel een extra borg worden gestort.

Uitkering in september
Dit betekent dat de investeerders van de fondsen “Eagle’s Brooke”, “Westplan Development Fund IX Holdings, LP”, “Westplan Preferred Equity Fund” en het “Westplan Residential Development Fund”(WRDF) rond september een uitkering tegemoet kunnen zien.

Investering Metrocenter in Nashville (Tennessee)
Daarnaast gaan we deze zomer een nieuwe investering introduceren. In de stad Nashville waar we eerder al 300 woningen met succes hebben ontwikkeld (Westplan Bellevue Apartments), zullen we 268 woningen gaan bouwen. Metrocenter is de naam van de investering die naar verwachting een looptijd van 3 jaar, een 14% IRR en een Equity Multiple van 1,5 zal hebben.

Mocht u interesse hebben in deze nieuwe investering dan kunt u dat vanzelfsprekend kenbaar maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Rendering Metrocenter
Rendering Accent Metrocenter  in Nashville, Tennessee

afm2 vrijstelling prospectus 1768x122 Copy

 

 

 

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.