Bouwreis naar Guatemala gaat door

Op 9 november van dit jaar gaat een groep van Westplan investeerders en relaties zelf een woning bouwen in Guatemala. We hebben een mooie groep van 12 personen, bestaande uit zowel mannelijke als vrouwelijke bouwers, waarmee we de reis naar Midden-Amerika gaan ondernemen.

Habitat for Humanity
Het is voor ons leuk om te zien dat veel mensen de organisatie Habitat for Humanity een warm hart toedragen. De manier waarop de reis wordt georganiseerd en het contact met de medewerkers van Habitat, laat zien dat het om een goed georganiseerde en vooral ook enthousiaste club gaat. Iets waar wij ons graag mee associƫren. Een deel van de groep combineert de bouwreis met een eigen vakantie of reis om het continent verder te verkennen.

Mee op reis
Mocht u nog mee willen, samen of alleen, dan nodigen wij u bij deze uit om contact met ons op te nemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan kunnen wij tevens delen wie er al op deze reis naar Guatemala meegaan.

Hopelijk treffen wij elkaar in Antiqua!

Bouwreis Guatemala

Een huis bouwen tijdens de bouwreis in Guatemala

 

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.