Accent Daniel Island

Na de succesvolle plaatsing van Accent Metrocenter in de stad Nashville zijn we blij dat we een nieuwe huurwoning locatie kunnen aankondigen. We hebben de hand gelegd op een meer dan geschikte locatie in de stad Charleston in South Carolina die past in onze strategie om nu vooral locaties in sub-urbs te zoeken.

De havenstad Charleston ligt op circa anderhalf uur rijden van de stad Savannah waar we reeds met succes Mariner Grove hebben ontwikkeld en momenteel het project The Ellis opleveren. De markt in Charleston lijkt in veel opzichten op de markt van Savannah, waar de “zuster” complexen van Accent Daniel Island staan met dien verstande dat Charleston een grotere stad is. Ook hier is bouwgrond schaars en is de economie sterk en stabiel door de strategische ligging aan de kust.

In totaal zullen wij hier 268 huurwoningen, met voldoende parkeergelegenheid, gaan bouwen. We richten ons, zoals u van ons gewend bent, op huurders in het middensegment. De looptijd zal wederom circa 3 jaar bedragen maar we kunnen, indien gewenst, ook rustig meerdere jaren het complex voor de cashflow exploiteren.
Zodra de informatie beschikbaar is, zullen wij geïnteresseerden benaderen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.