Westplan verwelkomt eerste huurders Accent Athens

Medio juli heeft Westplan de eerste huurders mogen verwelkomen in het nieuwe huurwoningencomplex Accent Athens (Lakewood) in de staat Georgia.


De woningen en de voorzieningen van het complex worden goed ontvangen door de huurders. Inmiddels zijn al bijna 80% van de beschikbare woningen verhuurd. Hiermee loopt de verhuur sneller dan onze prognose. Bekijk hier de verhuurwebsite van Accent Athens: https://www.pegasusresidential.com/accent-athens-ga.

Het nieuwe complex wordt geheel ontwikkeld door Westplan en zal uiteindelijk bestaan uit 200 huurwoningen en enkele garages. De eerste fase van 124 appartementen is recentelijk opgeleverd en in de verhuur gebracht. Fase 2 van het plan, 38 rijwoningen, 38 studio’s en verschillende garages zal naar verwachting begin 2020 worden opgeleverd en worden verhuurd.

De investering is gefinancierd met een banklening van de Amerikaanse bank Iberia en voornamelijk Nederlandse particuliere investeerders.

athens

Het appartementencomplex Accent Athens in aanbouw.

 

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.