Nieuw voetbalstadion

Na Accent Bellevue en Accent Metrocenter zal Westplan voor de derde keer een huurwoningcomplex gaan bouwen in de stad Nashville (TN). Een stad die we meer dan goed kennen. Het leefklimaat (muziek) en de economische ontwikkelingen spreekt veel jonge mensen aan.


De locatie waar we willen gaan bouwen zal, als u op Google Earth kijkt, niet direct overkomen als een levendige plek. Dit geldt eigenlijk voor veel van onze woonlocaties. Waarom gaan we dan juist daar bouwen? De reden is eenvoudig. Wij willen woningen bouwen in buurten die zich in de toekomst verder kunnen ontwikkelen. Deze plek in Nashville voldoet daar wat ons betreft helemaal aan, want op loopafstand van ons nieuwe complex zal een voetbalstadion worden gebouwd voor zo’n $225 miljoen. Het wordt de nieuwe thuisbasis van Nashville SC. Een club die net dit jaar in de MLS, de Amerikaanse equivalent van de eredivisie, is gaan spelen.

In de VS is er geen probleem met rellende supporters en wordt wonen in de buurt van een sportcomplex gezien als een plek waar je juist wil wonen vanwege de restaurants en bars. We hebben dit al in vele steden gezien. “Work and Play” wordt dat genoemd. Oftewel, ik wil wonen waar ik kan werken en uitgaan.

nashville stadium

Impressie stadion Nashville. 

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.