293 nieuwe huurwoningen in Charlotte

Op 16 augustus jl. heeft Westplan ca. 8 hectare grond afgenomen voor Accent Woodlawn Park. Het voormalige kantorencomplex zal worden gesloopt en de grond wordt gebruikt voor de bouw van 293 huurappartementen en 192 koopwoningen. Het stuk grond voor de koopwoningen is door de nationale bouwer Ryan Homes aangekocht.


In totaal is er $17M aan eigen vermogen bijeengebracht voor dit project bij Nederlandse en Amerikaanse investeerders.  

Brad Johnson, partner bij Westplan, zegt: "Dit is een investering waarbij we door slim in te kopen de kostprijs per woning kunnen verlagen ten opzichte van de omliggende concurrenten. De huurwoningen zullen na oplevering en verhuur aan een eindbelegger verkocht worden".

Eén van de overwegingen waardoor we voor deze investering hebben gekozen, is het goede openbaar vervoer in Charlotte. De Lynx Blue Line is een 31 km lange sneltram verbinding. Dagelijks maken meer dan 17.000 mensen gebruik van deze sneltram en het gebied rondom de tram is zeer populair.  

 CATS LYNX News

Lynx Blue Line in Charlotte. 

 

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.