In gesprek met…

Het gaat goed met Westplan. We behalen mooie resultaten, hebben een goed team en meer investeerders dan we eigen vermogen beschikbaar hebben. Een ideale situatie voor Westplan zou u denken. Maar ook een situatie die zou kunnen leiden tot “achteroverleunen”, “naast de schoenen lopen” of anderszins onwenselijk gedrag. 

Geen zorgen, wij kunnen u met een gerust hart berichten dat daar geen sprake van zal zijn. Onze ambitie om goed renderende investeringen te realiseren, is geenszins afgenomen. Dat is ook een van de redenen waarom wij als partners zo veel in onze eigen projecten investeren. 

5 nieuwe investeringen 
Momenteel werken we aan 5 nieuwe investeringen, waarvan we hopen er het komende jaar 3 aan u te kunnen presenteren. Belangrijk bij deze selectie is of we voldoende marge kunnen inbouwen. In ons werk is het heel makkelijk om een hoog rendement te laten zien. Een paar aanpassingen in de huurgroei, het vreemd vermogen en het aanvangsrendement maakt de prognose buitengewoon aardig. De kunst is juist om zo realistisch mogelijk te blijven en ruime marges in te bouwen over het gehele project. Wij weten, na 25 jaar investeren, dat er altijd onverwachte zaken kunnen gebeuren bij ontwikkeling. 

Interviews  
Wat wij overigens onvoldoende weten, is of u als investeerder tevreden bent met onze manier van werken en of het nog steeds aansluit bij uw investeringsdoelstellingen. Vandaar dat wij contact hebben opgenomen met een deel van onze investeerders. We hebben een a selecte groep gemaakt en telefonisch interviews afgenomen, inhoudelijke gesprekken gevoerd. Doel van deze exercitie is beter te begrijpen wat er speelt bij onze investeerders en welke zaken wij verder kunnen verbeteren als Westplan. Want ondanks dat het goed gaat met Westplan zijn wij ervan overtuigd dat het altijd beter kan.

Dakterras

Dakterras van een van de Westplan complexen. 

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.