Westplan verwelkomt twee ervaren vastgoedspecialisten als nieuwe partners. Brooks Capital Management dat geleid wordt door Scott Brooks en HB Management, onder leiding van Ed Hewson en Jon Breiner. Met de komst van de nieuwe partners is Westplan voldoende gekapitaliseerd om de komende jaren door te groeien naar 4 tot 5 huurwoningprojecten per jaar.

Dagelijkse leiding
De huidige partners Ewoud Swaak, Rob Carter, Brad Johnson, Taco Ulrich en Robert Klok behouden de dagelijkse leiding en zullen de verdere groei van Westplan vormgeven. Westplan blijft zich focussen op de ontwikkeling van huurwoningencomplexen in het zuidoosten van de VS om daarmee een consistent rendement te realiseren voor haar particuliere investeerders en family offices.

Gecontroleerd groeien
Westplan wil de komende jaren gecontroleerd groeien. Oprichter en partner, Ewoud Swaak, verwoordt het als volgt: “We blijven doen waarmee we al meer dan 25 jaar succesvol zijn. Met de ervaring en het kapitaal van de nieuwe partners zijn we nog beter in staat in te spelen op de toekomstige marktomstandigheden. Wij opereren in een steeds kapitaalintensievere omgeving en zijn ons er van bewust dat alleen de ondernemingen die goed geleid worden en goed gefinancierd zijn de beste kansen hebben om succes te kunnen voortzetten.”

Holland
Scott Brooks van Brooks Capital Management voegt daaraan toe: “Westplan heeft zowel in de VS als in Nederland een uitstekende reputatie. Wij geloven in de strategie en vooral de markt waar Westplan al vele jaren actief en succesvol is. Wij zijn blij om onderdeel te worden van Westplan en bij te kunnen dragen aan een verdere groei van de onderneming. Het feit dat ik zelf in Holland in de staat Michigan woon, maakt de samenwerking nog specialer.”